Iedereen heeft nieuwe ideeën nodig van tijd tot tijd. Hier een lijstje van handige apps en/of website om het leven als ondernemer net even iets eenvoudiger te maken.

 

1. Trello - app en website ik gebruikt dit vooral om een kennisbank te maken van zaken die ik wil onthouden voor lange termijn. Of als project overzicht. Afhankelijk hoe men het wil inrichten, kun je er eigenlijk alle kanten mee op. Zie het als een heel fijn projectbord.

 

2. VLLO - app video bewerking voor Android en IoS. Voor de eenvoudige op  social media te posten video's kan VLLO echt belachelijk veel. Teksten toevoegen, plaatjes, plaatjes en video samenvoegen tot een verhaal, bewegende effecten. Noem het maar op, u kunt er alle kanten mee op qua korte video projecten.

 

3. GMX mailbox - app en website voor e-mail. Mocht u toch liever niet met Microsoft of Google willen werken, is de mailbox van GMX een fijn allernatief. Enige minpunt wat ik kon vinden, is het feit dat het niet je e-mail inhoud kan doorzoeken. Wat wel weer goed is in termen van privacy. Dus zorg er  dan voor dat de onderwerpen van de e-mails een goede SEO tekst hebben.

 

Welke tip heeft u verrast? Welke kunt u toevoegen?