Diensten - wat kan ik voor je doen?


Vier diensten kun je meteen aanschaffen indien gewenst via de onderstaande producten. 

Bespaar tijd, maak impact: Videobewerking zonder gedoe in slechts 2 dagen*

Met mijn 1 minuut video-editingdienst kun je rekenen op een bruikbare video die perfect geschikt is voor korte video platformen, je website of e-maillijst.

Mijn dienst is ideaal voor ondernemers die graag online aanwezig willen zijn, maar simpelweg geen tijd hebben voor het bewerkingsproces. Je kunt er zeker van zijn dat je video altijd wordt geleverd met ondertiteling, voice-over en/of achtergrondmuziek om je boodschap kracht bij te zetten. Hiermee trek je de aandacht van je doelgroep en maak je een blijvende indruk.


SEO Check-up voor ZZP en MKB

Ik begrijp dat je niet veel tijd of budget hebt om je website te optimaliseren. Daarom heb ik een SEO check-up ontwikkeld die speciaal is ontworpen voor het MKB en de ZZP'er. 

 

Ik begin met een uitgebreide analyse van je online aanwezigheid om te bepalen welke gebieden verbeterd kunnen worden. Vervolgens een korte vragenlijst om je specifieke behoeften en doelstellingen helder te krijgen. Dat vormt dan samen de SEO check-up analyse.


Productfoto's met Context: Laat je Producten Schitteren in de Juiste Setting!

Mijn fotobewerkingsdienst is ontworpen om tijd te besparen, specifiek voor ondernemers die willen dat hun producten of diensten opvallen in de markt. Ik begrijp het belang van het juiste visuele verhaal vertellen voor jouw merk.

Ik neem zo de zorg weg bij het creëren van contextuele productfoto's. Zodat jouw producten of diensten op een effectieve manier aan je klanten en doelgroep worden gepresenteerd.


Ingesproken Voice-overs op Maat: Verbeter je Video's

Met mijn voice-over dienst kun je gerust zijn dat je snel hoogwaardige voice-overs krijgt voor je video's. Als extra bonus bied ik ook de mogelijkheid tot ondertiteling, waardoor je content nog toegankelijker wordt voor je doelgroep.

Gebruik mijn stem om gebruik te maken van een van de krachtige vormen van video voor de populaire sociale media platformen.


Sociale media posts maken
video, foto of tekst

Om constant je verschillende sociale media kanalen gevuld te houden, zul je regelmatig tijd voor aan de kant moeten zetten om dit te maken en de plannen. Dit is dan ook meteen een van die zaken die erbij inschieten terwijl ze vaak voor een goede zichtbaarheid voor je bedrijf zorgen.

 

Door samen met mij goed te kijken naar je doelgroep,
maken we een plan welke content het beste ingezet kan gaan worden.
Vervolgens maken we een plan welke content ik voor je kan ga maken die je zelf kan inplannen of je geeft dit helemaal uit handen aan mij.