• Ik begrijp dat tijd van essentieel belang is. Daarom lever ik binnen slechts 2 werkdagen* jouw bewerkte video op. Dit betekent dat je snel kunt profiteren van je nieuwe content en je conversies kunt verbeteren.
  • Het proces is moeiteloos. Je hoeft alleen maar je video-bestand te uploaden naar een eigen map en je vult een eenvoudig 3-vragenlijstje om je doel met de video te begrijpen.
  • Met minimale inspanning van jouw kant, zorg ik voor de rest en creëer ik een video die jouw boodschap effectief overbrengt.

*Levering binnen 2 werkdagen na aanleveren video.

Binnen een razendsnelle termijn van slechts 2 werkdagen lever ik jou volledig bewerkte productfoto's die naadloos aansluiten bij jouw wensen en doelgroep. Hierdoor versnel ik jouw marketinginspanningen aanzienlijk.

Met mijn eenvoudige proces, hoef jij mij enkel te voorzien van een basisfoto en een kort 3-vragenlijstje invullen om jouw doelen met de foto's te verduidelijken. Ik zorg voor de rest, terwijl jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

Je onvangt 3 verschillende foto's per product retour.
Mocht je meerdere verschillede product of dienst foto's laten bewerken, kun je contact opnemen voor een passende offerte 
via joyce@synna.nl

*Levering binnen 2 werkdagen na levering foto's

Met mijn voice-over dienst kun je gerust zijn dat je binnen 2 werkdagen hoogwaardige voice-overs krijgt voor je 1 minuut video's. Als extra bonus bied ik ook de mogelijkheid tot ondertiteling, waardoor je content nog toegankelijker wordt voor je doelgroep.

    Gebruik mijn stem om gebruik te maken van een van de krachtige vormen van video voor de populaire sociale media platformen.

    • Levering binnen 2 werkdagen na aanleveren script.
    • Maximaal 1 minuut video