Over Joyce

Joyce Staneke-Meuwissen is een schrijfster, moeder en creatieveling uit Limburg, woonachtig in Noord-Brabant. Ik studeerde af aan het conservatorium in Rotterdam. Na mijn studie werkte ik in verschillende sectoren, waaronder in het onderwijs, de klantenservice en de commerciële sector.

Passie voor creativiteit

Ondanks de verschillende banen bleef ik mijn passie voor creativiteit volgen. Ik maak muziek, websites en ben altijd geïnteresseerd in digitale communicatie. Door de pandemie kwam ik uit op de TikTok app. Deze inspireerde mij om weer meer te doen met mijn creatieve hersenspinsels. Het resultaat vind je hieronder.

In de media

In Flair nummer 16 - 2024: Hoe TikTok positief mijn leven heeft veranderd en sociale media creator en auteur van mij heeft gemaakt.
Lees het hier

Beginnende journalist Carmen van de Brug: Achtergrondverhaal over de impact sociale media op het zelfbeeld van jongeren.
Lees het hier

In &C Magazine september 2023: Mijn faalverhaal over verkopen op Bol.com met flessenborstels. En hoe ik nu succesvol boeken verkoop.
Lees het hier

Muziek

Muziek is mijn eerste creatieve liefde. Al heel jong zong ik elke dag. Daar kwamen dan ook de instrumenten bij zoals harp en piano. Dit leidde tot mijn opleiding als pop zangeres aan het Rotterdams conservatorium Codarts.

Via CD Baby heb ik alsnog mijn eigen muziek online gezet.
Deze kun je nu dus beluisten via iTunes, Spotify en veel meer.

Via YouTube ben ik nu video's aan het posten met mijn nummers en hun teksten.

Zodat iedereen ze mee kan zingen. Mijn nieuwe muziekprojecten zijn kinderliedjes inzingen. Het eerste album heb ik ervoor online staan. Ik heb ook een album ingezongen voor het project In search of Genius.

Beluister nu beide albums via de Spotify player

Video

Video is mijn tweede creatieve liefde geworden. Ik post vooral via TikTok de video's, veel van deze video's vinden ook hun weg naar Facebook Reels en YouTube Shorts.

​Via Synna.deelt.kennis deel ik vooral alles wat te maken heeft met het volwassen zijn en alles wat daarbij komt kijken.​

Hier zie je veel verschillende soorten videoformats voorbij komen. 

Bijvoorbeeld green screen video's, beeld in beeld video's, verhaal uitleg video's en reactie video's.

Ik edit de meeste video's met Capcut en soms met Canva.

Via het account Synnabox, vind je alles wat ik als Multimedia Content Creator doe.

Hier vind je hoe ik content maak, wat ik kan doen voor jou, hoe mijn boeken tot stand komen en welke soort content past bij zzp'ers en mkbers.

Content

Mijn derde creatieve liefde zit in het maken van content voor andere plekken. Zoals de uitleg foto's bij Bol.com, het maken van de kaft voor mijn boeken, visitekaartjes etc.

Daarbij werk ik vooral met Canva en Photoshop voor het ontwerpen van content zowel video als andere formats.

Voorbeeld van sociale media posts
Voorbeeld van sociale media posts