Over mij


Over Joyce

Joyce Staneke-Meuwissen is een schrijfster, moeder en creatieveling uit Limburg, woonachtig in Noord-Brabant. Ik studeerde af aan het conservatorium in Rotterdam. Na mijn studie werkte ik in verschillende sectoren, waaronder in het onderwijs, de klantenservice en de commerciële sector.

 

Passie voor creativiteit

Ondanks de verschillende banen bleef ik mijn passie voor creativiteit volgen. Ik maak muziek, websites en ben altijd geïnteresseerd in digitale communicatie. Door de pandamie kwam ik uit op de TikTok app. Deze inspireerde mij om weer meer te doen met mijn creatieve uitingen.

 

TikTok-succes

In 2020 begon ik met het maken van TikTok-video's. Ik ben gefascineerd door de mogelijkheden van het platform om mensen te bereiken met korte, creatieve video's. Mijn kanaal, @synna.deelt.kennis, groeide snel en inmiddels heb ik  meer dan 3000 volgers. Het kanaal gaat over persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke financiën en relaties.

 

Boeken en video's

Ik ben ook begonnen met het schrijven van boeken, die net zo divers zijn als mijn achtergrond. Ik schrijf boeken over leren schrijven in Verhalen Starter, recepten invulboeken en wachtwoordenboekjes. De laatste toevoeging zijn de emotie dagboeken.

 

En verder

Op dit moment ben ik vooral bezig met het maken van de boeken, video's voor TikTok en andere sociale kanalen. Daarnaast maak ik ook content voor ondernemers die hier ondersteuning nodig hebben. Zie hiervoor mijn portfolio of diensten.