Portfolio


Muziek is mijn eerste creatieve liefde. Al heel jong zong ik elke dag. Daar kwamen dan ook de instrumenten bij zoals harp en piano. Dit leidde tot mijn opleiding als pop zangeres aan het Rotterdams conservatorium Codarts.

Via CD Baby heb ik alsnog mijn eigen muziek online gezet. Deze kun je nu dus beluisten via iTunes, Spotify en veel meer. Via YouTube ben ik nu video's aan het posten met mijn nummers en hun teksten. Zodat iedereen ze mee kan zingen. 

Ik heb ook een album ingezongen voor het project In search of Genius. Beluister nu beide albums hier -->


Video is mijn tweede creatieve liefde geworden. Ik post vooral via TikTok de video's, veel van deze video's vinden ook hun weg naar Facebook Reels en YouTube Shorts. Via het account Synnabox, deel ik vooral veel over het maken van mijn boeken. Hier deel ik het proces van het boeken maken, welke content ik er voor moet maken etc.

Via Synna.deelt.kennis deel ik vooral alles wat te maken heeft met het volwassen zijn en alles wat daarbij komt kijken. Hier zie je veel verschillende soorten videoformats voorbij komen. 

Bijvoorbeeld green screen video's, beeld in beeld video's, verhaal uitleg video's en reactie video's.

Ik edit de meeste video's met Capcut en soms met Canva. Wat kan ik voor je? Kijk bij diensten.


Mijn derde creatieve liefde zit in het maken van content voor andere plekken. Zoals de uitleg foto's bij Bol.com, het maken van de kaft voor mijn boeken, visitekaartjes etc.

Daarbij werk ik vooral met Canva en Photoshop voor het ontwerpen van content zowel video als andere formats.

Wat kan ik voor je maken? Kijk bij diensten.